Adverteren op Katholiek.nl

Katholiek.nl is een van de grootste onafhankelijke rooms-katholieke websites in de Benelux. Op de website publiceren we nieuws- en achtergrondartikelen over het geloof die bijdragen aan een katholieke lifestyle. Met een advertentie op Katholiek.nl krijgt u meer naamsbekendheid en meer bezoekers naar uw website.

Onze website is actueel en heeft een trouwe schare vaste bezoekers. We hebben gemiddeld 10.000 bezoekers per maand, 3100 volgens op onze Twitteraccount @katholiekpuntnl en zijn hard op weg naar 1700 volgers op Facebook.

Adverteren

Wilt u adverteren tegen zeer lage kosten in de katholieke mediasector? Dit kan door het plaatsen van een banner op Katholiek.nl. Een banner is een grafische reclame-uiting op internet. Bezoekers kunnen op de banner klikken om uw aanbieding in detail op uw website of social media te lezen.

BEKIJK ONZE TARIEVENKAART
RESERVEER UW BANNER VIA INFO@KATHOLIEK.NL

Mogelijkheden

Voor wie?
In principe kan iedereen banners plaatsen op Katholiek.nl, bijvoorbeeld parochies, katholieke stichtingen, bedrijven en non-profitorganisaties, goede-doelenverenigingen en spirituele centra en kloosters of particulieren initiatieven.

Banner posities
Wij stellen diverse locaties op Katholiek.nl voor advertenties. Daarom vindt u hieronder een overzicht van. De afmetingen van de banners zijn voor een leaderbord 728×90 pixels op locatie 1 en 2 of rechthoekig 300×250 pixels op locatie 3 en 4.