100 reporters naar India, Bolivia en Uganda

De nieuwe bestemmingen van 100 reporters zijn bekend. In de eerste helft van 2017 staan India, Bolivia en Uganda op het programma. Het beloven bijzondere en impactvolle reizen te worden. Net als bij eerdere reizen maken de reporters kennis met de projecten van Mensen met een Missie op het gebied van bijvoorbeeld vrouwenrechten en vredesopbouw.

Een reis met 100 reporters is een ervaring die u rijker maakt. Je komt op plekken waar toeristen nooit komen. Je spreekt mensen die je normaal nooit spreekt. Zo gaat je als reporter in gesprek met Dalits die tegen het kastensysteem in India strijden, ontmoet je sterke vrouwenrechtenstrijders in Bolivia en spreek je voormalige krijgers uit het oostelijke Karamoja gebied in Uganda.

Al die ontmoetingen leveren bijzondere verhalen op. Onze reporters zetten hun talenten in om deze verhalen op een creatieve manier te delen met mensen in Nederland. Dat talent kan van alles zijn: schrijven, fotograferen, filmen, dichten. Zo zorgen we met 100 reporters voor maximale aandacht hier, voor een betere wereld daar.

Ben je benieuwd naar de verhalen van onze reporters? Kijk op de website van 100 reporters. Inmiddels zijn er zes reizen gemaakt naar Colombia, de Filipijnen, Kameroen, Zuid-Afrika en Kenia. In oktober staat een reis gepland naar Indonesië.

Wil je mee op reis als reporter om de bijzondere verhalen van bijzondere mensen door te vertellen? Meld je hier aan, of bel met Femke van der Biezen van Mensen met een Missie op 070 – 31 36 734.