Boekhandel Berne gaat lezing Anselm Grün en Zacharias Heyes live streamen

Zaterdag 22 juli verzorgen Anselm Grün en Zacharias Heyes een lezing in de Abdij van Berne. De lezing is inmiddels volgeboekt, maar u kunt de lezing volgen via een live stream op Katholiek.nl. De lezing begint om 14.30 uur en is te bekijken via katholiek.nl/live

Het live streamen van dit soort bijeenkomsten is vrij uniek in de religieuze sector. Het is voor het eerst dat Boekhandel Berne gaat experimenteren met online uitzenden van een lezing. De lezing is in het Duits en zal niet ondertiteld worden.

 

Zacharias Heyes en Anselm Grün

Beide broeders zijn woonachtig de Benedictijnse abdij van Münsterschwarzach.
Zacharias Heyes is godsdienstleraar en pastor en auteur van het boek ‘Thuis bij jezelf. Goed omgaan met lichaam en ziel.’ Tijdens de lezing zal Heyes vertellen over zijn boek dat een handleiding is vol praktische tips en oefeningen om om te gaan met het jachtige leven, en (weer) thuis te komen bij jezelf.

Anselm Grün studeerde filosofie en theologie en is werkzaam als geestelijk adviseur en cursusleider. Zijn doel is het geloof zo te praktiseren en uitleggen dat anderen het kunnen of weer leren begrijpen. Hij heeft zich ontwikkeld als de ‘bekendste spirituele auteur van onze tijd.’ Zijn boeken zijn internationale bestsellers en in 28 talen vertaald. Tijdens de lezing zal Grün vertellen over hoe de bijbel ons in deze moderne tijd kan inspireren tot goed leven.