Handig bij treinvertragingen: bijbelapp ‘Treinreflecties’

De nieuwe app Treinreflecties inspireert reizigers iedere dag met korte overdenkingen over herkenbare onderwerpen uit het dagelijks leven. Onderweg naar school, het werk of gewoon thuis. Tijdens het overstappen of bij vertragingen, er is altijd een moment te vinden om een overdenkmomentje te hebben via deze unieke app.

App

Voor gebruikers is iedere dag een nieuwe overdenking beschikbaar. De overdenkingen zijn verdeeld in acht thema’s die worden weergegeven in een inhoudsopgave. De bijdrage bestaat uit een korte bijbeltekst met een overdenking. Deze worden apart weergegeven zodat de gebruiker makkelijk kan switchen van de overdenking naar de bijbeltekst. Er wordt bijgehouden welke bijdragen gelezen zijn zodat de gebruiker een overzicht heeft van eventuele gemiste overdenkingen. De overdenkingen zijn gemakkelijk leesbaar, zonder kerkelijke taal. Er wordt gebruikgemaakt van de Bijbel in Gewone Taal. Daarom is de app ook zeer geschikt voor de beginnende bijbellezer.

Kosten

De app kan gedownload worden door zowel Android- als Applegebruikers. De eerste tien overdenkingen worden gratis beschikbaar gesteld. Voor de overige dertig betalen gebruikers 99 eurocent. De overdenkingen in de app zijn gebaseerd op het succesvolle boek Treinreflecties, een publicatie van uitgeverij Ark Media in Amsterdam, i.s.m. Ark Mission.

Meer informatie: www.treinreflecties.nl.

Direct downloaden: