Bidden Onderweg-project geeft muziek weg

Begin deze maand beleefde de website Bidden Onderweg haar honderdste podcast. Om dat te vieren en als dank aan de luisteraar biedt de website een gratis muziekalbum aan met orgelwerken gespeeld door Bert Daelemans sj op het orgel in De Krijtberg, kerk van de jezuïeten in Amsterdam.

Het album valt te downloaden door naar de website Bandcamp te surfen en aldaar te klikken op ‘buy now’. Vervolgens kun je aangeven er 0 euro voor te betalen en het album wordt binnengehaald. Veel luisterplezier!

Het album wordt aangeboden via Bandcamp. Deze site heeft als beperking dat per maand enkel de eerste 200 downloaders het album gratis kunnen downloaden. Daarna zijn we genoodzaakt ten minste 1 euro te vragen.

Bidden Onderweg is een initiatief van de jezuïeten van de Lage Landen. Ze biedt elke dag een nieuwe gebedspodcast aan. Een combinatie van muziek, enkele verzen uit de Bijbelteksten van de dag en vraagjes om de link te maken met je gewone leven. Het geheel is geïnspireerd door de ignatiaanse spiritualiteit.