Jong Katholiek organiseert inspiratiedag ‘Hoe jongeren Hem volgen’

Op zaterdag 18 november organiseert Jong Katholiek in Utrecht een inspiratiedag voor het tiener- en jongerenwerk met als thema: ‘Hoe jongeren Hem volgen’. Het is een dag voor vrijwilligers, professionals, jongeren en iedereen die actief is in het tiener- en jongerenwerk.

‘Hoe jongeren Hem volgen’

Jong Katholiek organiseert deze inspiratiedag om deelnemers elkaar te laten ontmoeten en nieuwe ideeën op te laten doen. De organisatie wil de deelnemers ook nieuwe tools bieden, om het tiener- en jongerenwerk in de parochies duurzaam te maken en de opbouw van de gemeenschap versterken. Hiervoor heeft Jong Katholiek een aantal gastsprekers uitgenodigd.

Michel Remery en Tim Schilling
Fr. Michel Remery is werkzaam voor de raad van Europese Bisschoppen en bekend van ‘Twitteren met GOD’. Hij vertelt over best practices in Europa. Dr. Tim Schilling van het Centrum voor Parochiespiritualiteit (CPS) legt de focus op discipelschap anno nu en zal samen met andere sprekers een aantal concrete voorbeelden introduceren.

Het programma op 18 november start om 10.00 uur in het Thomas a Kempis Leerhuis, Broerestraat 12 in Utrecht (naast de H. Gerardus Majella kerk). Deelname is gratis, maar aanmelden voor 10 november is verplicht en kan via info@jongkatholiek.nl.

Meer informatie kunt u lezen op de website van Jong Katholiek