Brabantse krant opent ‘digitaal Mariakapelletje’

0
1647

Een krant die een Mariakapel opent. Dat moet alleen in het katholieke Zuiden kunnen. Op de website van BN/De Stem kunnen krantenlezers en andere geïnteresseerden terecht in een ‘digitaal Mariakapelletje’.

Het kapelletje, of liever gezegd een digitaal wensboek, komt overeen met de vele plekken waar je een kaarsje kunt opsteken. Dat was vorig jaar zo populair dat de krant het Maria-wensboek nu alle dagen van het jaar beschikbaar stelt. Het is mogelijk wensen te lezen of op te zoeken.

De wensen blijven op de website en het wensboek past in de vormgeving van de krantenwebsite. Niet echt vernieuwend, maar wel zo tastbaar spiritueel.

Het initiatief wordt aan de vooravond van de ‘meimaand Mariamaand’ gelanceerd. Maar, zo schrijft de redactie van de krant:
‘Hartenkreten of diepe zielswensen zijn – vanzelfsprekend – niet voorbehouden aan de maand mei ter ere van de Heilige Moeder Maria. Daarom kan iedereen vanaf nu álle dagen van het jaar een kaarsje branden en een wens in het nieuwe wensboek zetten op de pagina Mariawens van BN DeStem.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here