25 okt – Luisterend op weg: Livestream Synode Café


  • Datum:

Livestream Synode Café – 25 oktober 2023 – 16:00 tot 17:00
Bijpraten over het synodaal proces

Woensdag 26 september 2023 vindt het tweede Synode Café plaats, dat te volgen is via een livestream. Daan Savert en Nadia Kroon ontvangen in theatercafé De Leeuw in Arnhem diverse gasten en spreken met hen over alles wat er speelt rondom het synodaal proces in de Rooms-Katholieke Kerk. Dat is de spannende weg waarvoor paus Franciscus twee jaar geleden alle gelovigen wereldwijd heeft uitgenodigd.

Daan Savert was dit jaar coördinator van de Laudato Si’ Alliantie en Nadia Kroon is dominicanes, columnist en pastoraal werkster. Deze twee dertigers zijn nieuwsgierig naar de ontwikkelingen rondom het synodaal proces.

Livestream en podcast
Je kunt via de livestream meekijken en reageren op het Synode Café. Na afloop is het cafégesprek online terug te kijken via YouTube en terug te luisteren als podcast. Woensdag 25 oktober 2023 vindt het tweede Synode Café plaats, opnieuw te volgen via een livestream.

Luisterend op weg
Het Synode Café is een initiatief van ‘Luisterend op weg’, een gezamenlijk project van het bisdom van Den Bosch, de Konferentie Nederlandse Religieuzen en het Netwerk Katholieke Vrouwen.
Meekijken kan via www.luisterendopweg.nl www.bisdomdenbosch.nl www.knr.nl www.nkv.online